Door de maand heen – april ’21

April 2021, een mooie foto-maand

April 2021 was een maand waarin de natuur opnieuw tot leven kwam. De weidevogels in de Arkemheen waren druk met knokken en met paren. In de fruitbomen rond Houten werd de bloesem zichtbaar. Een paar nachten moest er worden beregend om de bloesem te beschermen tegen de nachtvorst. Het was ook de maand waarin het boek De Mooiste Fotolocaties West Nederland uit kwam. Een prachtig boek waar ik met genoeg een bijdrage aan heb mogen leveren. Eén week waren wij van huis en vertoefden wij in het prachtige Zuid Limburg. Tot slot mocht een bezoek aan een aantal bekende molens in april niet ontbreken.


2 Comments on “Door de maand heen – april ’21

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: