Nieuwe opnames juli ’20

30 juli ’20 – Botshol Waverveen

27 juli ’20 – Een ochtend langs de Lek, een wandeling langs de Fortgracht en nog een bezoek aan Fort Everdingen.

24 juli ’20 – Natuurgebied De Kievit – Harmelen

20 juli ’20 – Leersumseveld

18 juli ’20 – De Noordeveldse molen – Dussen

17 juli ’20 – Fort Everdingen

17 juli ’20 – Everdingerwaard

12 juli ’20 – Broekmolen, Streefkerk

11 juli ’20 – Fort Vechten

11 juli ’20 – Molen De Vlinder, Enspijk

7 juli – Onderweg naar De Kievit in Harmelen passeerde ik de Kockengense Molen tijdens de zonsopkomst. Snel de drone de lucht in voor een paar opnames.

7 juli – Voor de Mooiste Fotolocaties West Nederland wilde ik nog wat drone beelden hebben van het natuurgebiedje de Kievit in Harmelen. Op zoek naar een geschikte start en landingsplaats in het gebied fotografeer ik en passant enkele wilde bloemen.

7 juli – Een eerste oriëntatie op het terrein van Fort Vechten. Een oriëntatie om te kijken of deze locatie kandidaat is voor een plek in het boek De Mooiste Fotolocaties West Nederland. Direct bij binnenkomst is het mij al duidelijk: ….het is een geweldige fotolocatie!

Op 3 juli ’20 reed ik voor de tweede maal op een ongelooflijk vroeg tijdstip uit Houten naar Barchem. Opnieuw wilde ik graag de steenuilen fotograferen en dit maal hoopte ik de kuikens samen met mama en papa te fotograferen. Helaas lieten de kuikens zich niet zien. Wel verschalkte een van de ouders een muis voor mijn neus. Volgend jaar opnieuw een poging…..?