Kelanyia

St Annes Home – Kelanyia

In september 2019 bezocht ik 3 weken het St Annes Home for Elders in Kelanyia – Sri Lanka. Dit bezoek was in het kader van een scholingsproject van Stichting Medi-Aid. Mijn taak bestond hoofdzakelijk uit geven van praktijklessen als onderdeel van het scholingsprogramma. Daarnaast hield ik mij bezig met de praktische organisatie van scholingsprogramma 2019. Uit privacy overwegingen plaats ik hier geen foto’s die ik maakte tijdens mijn werkzaamheden in het verpleeghuis.

St Annes Home for Elders – Kelanyia, Sri Lanka september 2019

De Kelani Rajamaha Viharya Temple

Wel zie je hieronder een serie foto’s die ik maakte tijdens een aantal bezoeken aan de plaatselijk Boeddhistische tempel – de Kelani Rajamaha Viharaya. Een plek waar ik vaak naartoe ging om te genieten van de architectuur en de vele rituelen die er plaatsvonden. Ook vond ik er de nodige ontspanning na een drukke dag in het verpleeghuis.


Hieronder mijn belevenissen op het terrein van de De Kelani Rajamaha Viharya Temple in bewegend beeld. Klik op de afbeelding om de film te kunnen zien via Vimeo.

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s