Mijn Blog-Note

Mijn verhaal achter mijn beeld….

de Roodborst; schattig of….

Houding zegt iets over gedrag, of… Vooropgesteld; ik ben géén gedragskundige, laat staan een gedragswetenschapper. Ook ben ik geen ornitholoog. Wel mag ik graag naar vogels kijken en dan vooral naar het gedrag dat zij vertonen. Althans, ik neem aan dat de verschillende houdingen die zij aannemen ook iets zegt over het gedrag. Naast het…

Geen reeën, maar hooglanders

Geen reeën, maar Schotse Hooglanders Onlangs was ik twee dagen achtereen voor dag en dauw op de Westerheide bij Hilversum. Dit gebied wordt begraasd door Schotse Hooglanders. Andere bewoners van dit gebied zijn reeën. De eerste ochtend was ik er met twee foto vrienden om foto’s te maken van het heidelandschap met de voorspelde rijp…

Ransuilen in houten

Een woonwijk, een warme en veilige roestplaats Dat ransuilen in de vroege winter bomen in woonwijken opzoeken om te roesten (rusten), is niet bijzonder. Deze uilensoort strijkt met meerdere soortgenoten in woonwijken neer omdat het er warmer is dan op het platteland. Bovendien vinden zij in woonwijken ook meer beschutting en bescherming in de bomen…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


%d bloggers liken dit: