Mijn Blog-Note

Mijn verhaal achter mijn beeld….

Interview

Meewerken aan een prachtig boekwerk In het najaar 2019 werd ik benaderd door natuurfotograaf en eindredacteur van Pixfactory Bob Luijks. Hij vroeg mij of ik bereid was om mee te werken aan het laatste exemplaar van de boekenserie De Mooiste Fotolocaties Nederland. Voor dit laatste deel, De Mooiste Fotolocaties West Nederland, zocht men natuurfotografen voor…

Door de maand heen – maart ’21

Op deze pagina; ‘Door de maand heen’ plaats ik een selectie van mijn foto’s gemaakt in een specifieke maand. Dit maal kun je hier de foto’s bekijken die ik maakte in de maand maart ’21.

broekmolen – streefkerk

“HET DECOR ROND EEN MOLEN VERANDERT VOORTDUREND” Druk bezocht, maar nog geen Kinderdijk De Broekmolen ontdekte ik al weer wat jaartjes geleden. In 2013 om precies te zijn maakte ik er de eerste foto’s. Het is een molen, prachtig vrij gelegen in het landschap aan de rivier Groote of Achterwaterschap. Een molen om direct verliefd…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


<span>%d</span> bloggers liken dit: