Mijn Blog-Note

Mijn verhaal achter mijn beeld….

Uit de hoogte

In deze blog de eerste opnames gemaakt met de DJI Mavic Mini 2 en wat informatief geschrijf eromheen. Een uniek perspectief Sinds een aantal jaren heb ik een drone; de DJI Mavic 2 Pro. Voor mij verbreedt de drone letterlijk en figuurlijk mijn horizon als natuur- en landschapsfotograaf. De drone beschouw ik als welkome aanvulling…

Door de maand heen – september ’21

September ’21 de maand waarop de herfst is begonnen. September, ook een maand waarin ik niet veel op foto-pad ben geweest. Maar die paar maal dat ik wel in de natuur was, heb ik genoten en van de eerste paddenstoelen, van de nevelige ochtenden en de langzaam verkleurende bossen. Mijn maand selectie vind je hier…

Te voet door de grienden langs de Oude Maas

Door de grienden langs de Oude Maas Enige tijd geleden, op 20 augustus jl. om precies te zijn, maakten wij wandelend kennis met een prachtig natuurhistorisch gebied: De Rhoonse grienden. Een natuurgebied wat je niet direct verwacht zo onder de rook van en ingeklemd tussen grote steden als Rotterdam. Toch is het een gebied dat…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


%d bloggers liken dit: