Met de herenfotoclub langs de Lekdijk

Vandaag vroeg op pad gegaan met de ‘herenfotclubleden’ Frans en Cees. Dit maal staat de zonsopkomst boven de Lek op het programma. Op de een of andere (domme) manier heb ik me volledig vergist aan de zijde waar de zon opkomt. Met als gevolg dat we aan de verkeerde kant van de Lek rijden. Na een heel krt overleg besluiten we alsnog naar de overkant te rijden.

Het is maar goed dat het nog erg vroeg is en er geen andere weggebruikers zijn, want onze rijsnelheid ligt knap hoog. Gelukkig arriveren we zonder kleerscheuren op een mooie locatie aan de over van de Lek, niet ver buiten Vianen. Bovendien hebben we ook geluk dat we getuigen mogen zijn van een mooie zonsopkomst

Nadat de zon op is en wij onze missie hebben volbracht is het tijd voor een heerlijk bakkie koffie aan het water……deze zondag kan niet meer stuk!

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: