Weerzien..

Op het programma van vandaag stond een ontmoeting met mrs. Perera in het Nightingale Nursing Center. Mrs. Perera ken ik al enkele jaren en het is altijd weer een buitengewoon genoegen om haar weer te zien en te spreken. Het is een ongelooflijk bezige dame, maar heeft altijd voor haar personeel een luisterend oor en als de nood aan de man is, dan werkt zij ook ‘gewoon’ mee.

Zoals verwacht was vanmorgen de ontmoeting met haar weer aller hartelijkst. Naast het doornemen van het programma en andere zaken, namen we ook een kijkje in het nieuwe leslokaal. Bij het zien ervan had ik heel even zo mijn bedenkingen. Het ‘leslokaal’ is namelijk een in aanbouw zijnde overgang tussen 2 gebouwen. Nou ja, bijzonder is wel en …..heeft een natuurlijk airconditioning!

sri lanka 2013

ons ‘leslokaal’ voor de komende periode

93 jaar en nog steeds kras!

 

tekst

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: