Op de markt

Na het bezoek aan de St Thomasschool in Negombo laat ik me afzetten op de lokale markt van Negombo. Het is een grote en druk bezochte markt waar van alles en nog wat te koop is. Bovendien is het snikheet en dat in januari!

Het valt me op dat er geen toeristen rondlopen en dat vind ik wel zo prettig. Zowel de marktkooplieden als de bezoekers zijn allemaal even vriendelijke en een praatje, soms met handen en voeten, ga ik ook hier niet uit de weg. Ik ben nu eenmaal in Sri Lanka voor de Srilankanen, maar ook (graag) onder de Srilankanen!

markt

markt

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: