Bevers in de Nederrijn?

Opnieuw begeef ik me naar de Amerongsbovenpolder en opnieuw hoop ik op een mooie zonsopkomst. Maar helaas, ook dit maal is en blijft het zoals zo vele ochtenden grijs. Desondanks is het er langs de oever van de Nederrijn leuk fotograferen. Als ik op een van de strekdammen sta, zie ik in de verte een boom langs de oever staan die door een bever onder handen genomen lijkt te zijn. Als ik bij de boom kom leidt het geen twijfel. De boom is tot op de helft doorgeknaagd, het bewijs dat er dus in de Nederrijn bevers zijn. Temeer daar er langs de oever meer bomen staan waaraan ‘geknabbeld’  is! Ik heb weer een reden om op een ander moment, met een andere lens (500mm) naar deze plek terug te keren, want een bever vastleggen…………………..

het werk van een bever

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: