Posbank met Karlijn en Wesley

We hebben het er al langer over en vaker over gehad….een gezamenlijke wandeling maken. Maar ja, zoals zo vaak zijn de plannen er wel, maar laat de uitvoering even op zich wachten. Tot een paar dagen geleden toen Karlijn me belde met de vraag of we zondag in waren voor een wandeling op de Posbank. Wij waren direct in en zo geschiedde.

Op een redelijk tijdstip in de ochtend arriveerden we (Karlijn, Wesley, Joske en ik) na een klein uur rijden op de Posbank. Als bijna van zelf sprekend begonnen we met een kop koffie / thee met iets lekkers erbij in het Paviljoen op de top van de Posbank.

Helaas was de heide qua kleur flink op zijn retour. De kleuren waren zo wie zo niet te vergelijken met het vorig seizoen, want die waren toen zo intens. Of het nu te droog is geweest, te warm of juist te koud of te nat….wie het weet mag het zeggen.

Hoe dan ook we hebben genoten van een lekkere en gezellige wandeling door een prachtig mooi gebied. De dag sloten we af met een kleine lunch in het Paviljoen.

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: