met de fotografieclub naar Kinderdijk

Vanmorgen dan eindelijk een aantal leden van de fotografieclub weten te overtuigen dat Kinderdijk  ’s morgens vroeg erg fotogeniek kan zijn. Nou ja vroeg; op deze dag verscheen de zon om 08:26 uur. Goed, het fraaist is het vanaf ongeveer een uur voordat de zon opkomt.

Hoe dan ook, men was er op tijd, het was een fraai gezicht, er zijn heel wat foto’s gemaakt, maar het was ook flink koud. Gelukkig vonden we nadat het (zon)licht overheerste een Hotel-restaurant waar we met koffie, thee en chocolademelk ons hebben opgewarmd.

canon 5DMII-24mm-1/60-f13.0-ISO320

 

One Comment on “met de fotografieclub naar Kinderdijk

  1. Al een tijdje staat er een bezoekje aan kinderdijk gepland , maar nog steeds niet van gekomen , maar bij het zien van al die schitterende foto’s ga ik dat ook nu echt gauw een keer doen, alleen voormij zal het niet zo vroeg zijn….

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s