Een foto avond in Amsterdam

Vanavond, of beter gezegd; deze namiddag met enkele foto enthousiastelingen naar Amsterdam gereden om daar (nog meer) bedreven te worden in het maken van avondopnames. Met auto en Metro naar het centrum gereden en daar op verschillende plaatsen ons best gedaan om mooie opnames te maken. Het was druk in de stad, erg druk en dus ook erg vermoeiend. Vermoeiend ook omdat we wandelden van de plek naar de andere. Of iedereen deze avond even leerzaam vond, kan ik niet zeggen. Wat ik ervan heb opgestoken is om naar minder plekken te gaan, of beter nog naar één plek en daar alle tijd nemen om allerlei zaken op fotogebied uit te proberen, zoals belichting / diafragma en compositie.

foto hans nabewerkt (1 van 1)-2

Canon EOS 5dMII, FL 23mm, EP 29s, F22,0, ISO 100

foto hans nabewerkt (1 van 1)-3

Canon EOS 5dMII, FL 23mm, EP 70s, F22,0, ISO 100

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s