Zonsondergang aan de Lek

Uit het werk, voor het avondeten nog even snel naar de Lek en hopen op een mooie zonsondergang. Vanavond lukte dat uiteindelijk. Uiteindelijk, want ik was al bijtijds aan de Lek om het moment niet te missen. Maar…….niet lang voordat de zon onder zou gaan, schoof er een enorme bui voor de zon.  Op het moment dat ik mijn apparatuur bijna had ingepakt, zag ik dat het er toch op leek dat de donkere wolkenpartij een gaatje voor de zon zou maken. Daarom snel weer mijn spullen gepakt en naar een van de strekdammen gelopen waar ik precies op tijd kwam om de zonsondergang vast te kunnen leggen. De gouden gloed die dit teweeg bracht, duurde slechts enkele minuten, maar….de foto’s die ik wilde maken had ik gemaakt!

Canon 5dMII, FL 200mm, EP 1/40s, F 32.0, ISO 400
Nabewerking in Lightroom

One Comment on “Zonsondergang aan de Lek

  1. Wat een super gave foto is dit …..

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: