Met de fotogroep in de kerk

Met de fotogroep dit maal niet de natuur in om te fotograferen, maar in de kerk van Vinkeveen. Een bijzondere, maar tegelijkertijd ook een interessante plek om foto’s te maken. Aan het begin van de avond was er bewust geen verlichting aan in de kerk aan. We ‘moesten’  het doen met de schijnwerpers die buiten de kerk verlichten. Hierdoor maakten we gebruik van het licht dat door de gebrandschilderde ramen naar binnen kwam. Een bijzonder sfeertje werd het hierdoor geschapen. Slechts een enkele keer werd de duisternis doorklieft door het licht van een zaklantaarn als een fotogroep lid een instelling op diens toestel wilde veranderen.
Op de foto hieronder heb ik gebruik gemaakt van het licht van de lamp van een bewegwijzering. Het licht viel precies op een deel van de trap naar een balkon. Het licht dat door de gebrandschilderde ramen komt is van de schijnwerpers buiten de kerk. Het was een bijzondere plek om te fotograferen, maar de aanwezigen waren het er allen over eens:’….dit moesten we nog maar eens doen!’

Canon 5dMII, FL 24 mm, EP 21s, F 9.0, ISO 100
Nabewerking in Lightroom

One Comment on “Met de fotogroep in de kerk

  1. Zeker een aparte manier om te fotograferen….maar wel een sfeervolle foto….

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: