Marken gezien door de nieuwe camera..

Image EXIF Data

  • Date Taken: 07 Jun 2013, 05:32:13
  • Camera: Canon EOS 5D Mark III
  • Focal Length: 24
  • Aperture: f/14
  • ISO: 400
  • Shutter Speed: 55 seconds

Vanmorgen vroeg met mijn nieuwe camera, Canon EOS 5D MIII, naar Marken gereden om het toestel uit te proberen. Ondanks dat de zon niet achter of naast de vuurtoren van Marken, of wel het Paard van Marken, opkwam, gaf het wel een mooie kleur en belichtte het de vuurtoren erg mooi.

Naast de nieuwe camera had ik ook een nieuwe grijs filter (ND filter) van Lee aangeschaft. Deze ND filters zijn er in vier verschillende grijstinten en zorgen ervoor dat de belichtingstijd verlengd wordt zonder dat de kleuren verloren gaan. Bij gebruik van de 10 stops filter (big stopper) van Lee krijgen de opnames een blauwe gloed over de foto. Deze filters vertragen dus ook de belichtingstijd, maar veranderen niet de kleuren. Het resultaat ervan zie je hieronder. Ik ben er tevreden over en content met de filter en………de camera natuurlijk!

0706134-marken-paard-01

Canon EOS 5D MIII, FL24mm, ET66s, F13, ISO400 + ND 0.9 filter
nabewerking in Lightroom 5 + NIK Color Efex Pro

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: