Een up date


Terug van weggeweest

Nou ja, weggeweest? Niet letterlijk, maar wel van het internet. En een lange tijd ook nog. Voor mijn lange online afwezigheid zijn een aantal redenen aan te voeren. De meest relevante reden wil ik hier wel met je delen. Naast een kleine aanpassing aan het uiterlijk van mijn site, heb ik de afgelopen weken veel tijd gestoken in mijn portfolio. Eindelijk heb ik deze aangevuld met de volgende groepen Vogels en Macro.

Vogels:

Macro

Hoogste tijd om weer online te gaan

De komende tijd komen er nog een aantal aanvullingen en nieuwe blogs. Voor nu is dit evenwel genoeg. Nu is het de hoogste tijd om weer online te gaan om mijn werk weer in woord en beeld met jou te kunnen delen. Voor nu veel lees- en kijkplezier en ik hoop dat je er ook inspiratie op zult doen. Uiteraard sta ik nog steeds open voor je suggesties, je feedback, je vragen en andere reacties. Je kunt het allemaal kwijt op het contactformulier, maar je kunt mij ook een mailbericht sturen. Ja, bellen mag ook ….

4 reacties op “Een up date

  1. Wat een prachtige foto’s Hans, voor mij echt een verrassing daar ik op deze locaties niet bij was. Hoe krijg je het voor elkaar, zo mooi de bosfoto’s Top.

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s