Botshol opnieuw

Image EXIF Data

  • Date Taken: 20 Aug 2013, 05:46:27
  • Camera: Canon EOS 5D Mark III
  • Focal Length: 17
  • Aperture: f/13
  • ISO: 100
  • Shutter Speed: 30 seconds

Vanmorgen opnieuw voor dag en dauw naar de Botshol bij Vinkeveen gereden om HDR opnames te maken. Opnieuw was het de moeite waard. Dit maal heb ik het paadje door het riet van gisteren vermeden, maar ben een paar honderd meter doorgereden. Daar had ik, na enkele meters door het natte en hoge gras gelopen te hebben, vanaf een mooie open plek een prachtig zicht op het water. Opnieuw kleurde de lucht mooi en hingen er flarden ochtendnevel boven het rimpelloze water. De vele ganzen in het water en aanvliegende exemplaren maakte, wat mij betreft, het plaatje helemaal compleet. Ook nu was de zonsopkomst mooi, maar ook nu weer snel in volle glorie aanwezig en dus te snel te veel licht. Na het maken van de opnames voor en tijdens de zonsopkomst heb ik me nog een tijdje bezig gehouden met het vastleggen van de ochtendnevel en wat macro-opnames gemaakt. Net als gisteren was het vroeg opstaan vanmorgen meer dan de moeite waard.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: