Tuinen van Appeltern

Al heel wat jaren verlengen wij ons jaarabonnement voor de Tuinen van Appeltern en gaan daar dan ook geregeld naartoe, zo ook vandaag. Wij komen er al jaren omdat er altijd wat te zien is en soms ook te beleven. We lopen dan nagenoeg altijd een vast rondje door de tuinen en eindigen steevast met een kop tomatensoep in het restaurant. Een aantal jaren geleden is men begonnen met een forse uitbreiding van het grondstuk met nieuwe voorbeeld tuinen en thematuinen. De uitbreiding gaat niet snel, maar het is wel leuk om iedere keer te zien dat men weer een (klein) stukje verder is.

Vandaag besloten we sneller te vertrekken omdat het flink druk werd. Niet dat we er alleen willen zijn, maar als er een touringcar vol komt, dan is er ook direct een hele horde die gaat genieten van de tuinen en is het gedaan met rustig rond lopen. Helaas was de tomatensoep ook niet zoals we gewend waren. Toch weten we dat we er binnenkort weer naartoe gaan!

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: