Na jaren afwezigheid nu weer terug…

Image EXIF Data

  • Date Taken: 08 May 2020, 06:43:30
  • Camera: Canon EOS 5D Mark IV
  • Focal Length: 200
  • Aperture: f/8
  • ISO: 200
  • Shutter Speed: 1/50 second
Sony RX10 op 24.8mm | 1/50s @f/3.5 | ISO 160 | 26-05-2020 | Steenwaard, Houten | Met dank aan Tonnie Hietbrink die deze foto maakte.

Het is toch niet te geloven; na 7 jaar vind ik bij toeval mijn verloren gewaande Blog-Note weer terug. Gelukkig had WordPress alle berichten èn alle foto’s ook nog voor mij bewaard. Dit was wel anders toen ik 2 jaar geleden overstapte naar een nieuwe host. Door mijn eigen schuld zijn toen alle berichten en alle foto’s, vastgelegd in mijn toenmalige Blog-Note tussen 2013 en 2018, verloren gegaan ;-(

Hoe dan ook; mijn oude Blog-Note is weer boven water en dus hoogste tijd om mijn belevenissen in woord en beeld erin op te nemen. Aan de slag dus………!

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: