Verhuisd!

De op mijn website aangekondigde verhuizing is sinds vandaag een feit. Het tijdelijke webadres is nu weer als van ouds. Met dien verstande dat mijn website nu ergens anders staat. Als bezoeker merk jij daar op zich niets van. Je komt, zoals al jaren, via hansbrongers.nl op mijn ‘nieuwe’ website. Wat je wellicht wel merkt is dat deze website sneller opent. Dat was voor mij een van de redenen om te vertrekken bij mijn Host. Maar…misschien is het jou ook opgevallen dat in het IP adres bovenaan de pagina hansbrongers.wordpress.com staat. En WordPress nu, is mijn nieuwe werkplek. Een werkplek of wel een Content Management Systeem (CMS) waarbinnen ik mijn website kan bouwen en onderhouden.

En dit alles nadat ik onlangs een verloren gewaande weblog, gemaakt bij WordPress, weer terugvond op internet. WordPress begon namelijk ooit als een eenvoudig blog systeem. Nu echter uitgegroeid tot een volwaardig systeem met vele mogelijkheden op het gebied van websites. Dit merkte ik toen ik de weblog van toen weer nieuw leven in blies. Al heel snel was ik danig onder de indruk van de mogelijkheden. Al heel snel ook besloot ik de weblog, of Blog-Note zoals ik hem ooit noemde, weer te gaan bijhouden. Maar dat niet alleen. Zo besloot ik ook om er een nieuwe website op te gaan bouwen met de inhoud van mijn oude website.

De verhuizing is nu een feit, maar de website is daarmee nog niet af. Daar ga ik de komende tijd mee verder. Het moet een website worden waarop ik mijn kunnen in woord en beeld met jou kan delen. Aan de slag ermee dus…veel kijk- en leesplezier gewenst en …. als jij mee wilt denken over de inhoud en/of de vorm…be my guest!

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: