Door de ogen van een muis

Voor De Mooiste Fotolocaties wilde ik nog wat detail foto’s maken in fort Everdingen. Details van authentieke elementen die in de galerij rond de toren te vinden zijn. Als ik de galerij rond de toren binnenloop, valt mijn oog weer op de tongvaren. Deze mooie frisgroene tongvormige varen groeit op verschillende plaatsen op de overgang van muur en de bestrating. Op de een of andere manier wil ik een foto hebben waarbij het typerende van de galerij in beeld komt, maar waar de nadruk op de varens ligt.

Ineens vraag ik mij af(??) hoe een muis deze galerij ziet. Om daar achter te komen zet ik mijn statief op de laagst mogelijke stand en de opname is precies zoals ik het voor ogen had. Nu weet ik ook hoe de galerij eruit ziet door de ogen van een muis gezien!

Oh ja, voordat ik de beoogde foto’s in het fort maak, geniet ik van het blauwe uurtje langs de Lek en de zonsopkomst vanaf de inlaatsluis. Genieten doe ik ook van een kopje koffie op de bank naast de inlaatsluis, met gratis zicht op de Lek en een wandeling langs de fortgracht.

Eén gedachte over “Door de ogen van een muis

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s