Paars…

Zeg je in de maand augustus ‘paars’ dan denk je al snel aan de paarse heide. En…die heide is nu inderdaad mooi paars. Erg mooi paars zelfs. De struikheide staat volop in bloei. De regen van de afgelopen dagen heeft ervoor gezorgd dat de natuur een flinke opkikker kreeg. Een opkikker die wel nodig was na al die droge en warme zomerdagen.

Zo ook op de Treekerheide, waar ik gisterenochtend vroeg met 2 fotomaatjes was. Nadat het licht werd werden wij getrakteerd op het prachtige paars van de bloeiende struikheide. Maar dat niet alleen. De lucht, de wolken, de neveldeken over de heide en de kleuren van de opkomende zon maakte het plaatje voor ons compleet…

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: