Interview

Meewerken aan een prachtig boekwerk

In het najaar 2019 werd ik benaderd door natuurfotograaf en eindredacteur van Pixfactory Bob Luijks. Hij vroeg mij of ik bereid was om mee te werken aan het laatste exemplaar van de boekenserie De Mooiste Fotolocaties Nederland. Voor dit laatste deel, De Mooiste Fotolocaties West Nederland, zocht men natuurfotografen voor de Provincie Utrecht. Lang hoefde ik niet na te denken over de vraag, mij toen niet realiserende hoeveel werk het mee zou brengen.

Gaandeweg ontdek ik mij bekende gebieden

Hoe dan ook, het was veel werk, maar ook leuk om te doen. Uiteindelijk heb ik mij bezig gehouden met ruim 20 gebieden in de mooie Provincie Utrecht. De meeste gebieden dacht ik wel te kennen. Echter gaandeweg leerde ik die ‘bekende’ gebieden nog beter te kennen. Dat maakte dat ik met veel plezier heb mogen meewerken.

Interview

Op 10 april dit jaar was het moment daar dat het boek het levenslicht zag. Groot was mijn verbazing toen ik door de Uitgever werd gebeld en vroeg of ik mij wilde onderwerpen aan een interview door RTL Utrecht. Ook over die vraag hoefde ik niet lang na te denken. Het interview moest wel op een van de locaties die ik had uitgewerkt afgenomen worden. Het werd Het Werk aan de Groeneweg, onder deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het was een onverwachte, maar erg leuke afsluiting van mijn bijdrage aan het deel De Mooiste Fotolocaties West Nederland.

2 Comments on “Interview

  1. Dat is toch prachtig …dat je aan zo`n boek mee mag werken en je foto`s worden gebruikt.

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: