Weekje zuid limburg

Een dames stem

In april ’21 verbleven wij een week in het Zuid Limburgse Slenaken. Een kleine plaats niet ver van de Belgische grens. Vooral bekend van het dal van het riviertje de Gulp. Een streek waar de wandelaar, zoals wij, meer dan ruimschoots uit de voeten kan. Voor wandelroutes (en ook fietsroutes) maak ik graag gebruik van Route.nl. Routes zoeken wij van tevoren op internet op om vervolgens te downloaden op de smartphone. Als Premium lid heb je de luxe dat een damesstem jou de weg vertelt via jouw phone. Soms haalt zij links en rechts door de war, maar verder is zij prima betrouwbaar. Route.nl biedt ook de mogelijkheid om zelf routes samen te stellen en dat is wat wij ook geregeld doen. Zo paste ik in Slenaken een enkele bestaande route aan waardoor deze route net weer even anders werd.

Zicht op de kerktoren van Slenaken

Omdat het weer ons gunstig gezind was gedurende de week dat wij in Slenaken verbleven, konden wij iedere dag op pad. Iedere dag weer genieten van het prachtige heuvellandschap en het Gulpener dal.


Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s