Eerste Winterse beelden

You can change now the language on my website to your own language! To do this, click on the ‘translate’ button at the bottom of the page.

Het is begin december ’22 en de winter lijkt voorzichtig in aantocht te zijn. De eerste nachten dat het licht heeft gevroren zijn een feit. Op 20 november is in Nederland zelfs al weer een ochtend op natuurijs geschaatst en wel in Winterswijk. Toepasselijker qua naam kan het niet. Voor mij geen schaatsen, maar wel de camera in de hand en vroeg op pad om de eerste winterbeelden van 2022 vast te leggen.

12 november – Gortelseheide
1 december – Oude Kromme Rijn, Werkhoven Utrecht
1 december – Werkhoven, Utrecht
Kanaaldijk Zuid – Schalkwijk, Utrecht

6 reacties op “Eerste Winterse beelden

  1. Allemachtig mooie foto’s, die kleuren in combinatie met de mist!! En die met die reiger, heel bijzonder. Het is elke keer genieten als we weer een bericht van jou krijgen. Dank Hans, voor die momenten.

  2. Het wordt een beetje eentonig en misschien zit je daar niet op te wachten, maar ik herhaal het maar weer: als ik je beelden zie, droom ik weg in een vreedzaam, verstild landschap. Wat een voorrecht in deze rumoerige wereld! Dank!

  3. Dank je voor je reactie Rudi. Er komt vast nog meer kou onze en jullie kant uit. Ik ben een paar maal bij jullie in de schitterende Hoge Venen geweest en daar is de sneeuwkans het grootst….zo heb ik mij laten vertellen en ook ervaren. Fijne avond.

  4. Prachtige sfeerbeelden Hans, hier was niet veel van dit soort beelden waar te nemen, noch van de beloofde sneeuw bij het ontwaken deze ochtend.

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s