Door de bomen het bos…

You can change now the language on my website to your own language! To do this, click on the ‘translate’ button at the bottom of the page.

Door de bomen ……

“Door de bomen het bos niet meer zien”. Een typisch Nederlands gezegde wanneer je het even niet meer ziet zitten. Gelukkig is dit niet voor mij van toepassing, maar vond het wel een toepasselijke titel voor dit artikel.

Nee, het was juist genieten op de vroege en vooral mistige ochtend van 29 november ’22. Genieten in het bos bij het Dorp Vierhouten op de Veluwe. Een bos waarin vooral enorme beukenbomen de hoofdrol spelen. Een bos, dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld een loofbos, een meer open bos is. Vooral als er nagenoeg geen blad meer aan de bomen hangt, lijkt het er nog ruimtelijker. Hierdoor krijgen mist en licht die ochtend wel vrijspel om een mystieke sfeer te creëren en ….. dat was die ochtend het geval.

6 reacties op “Door de bomen het bos…

  1. je was er weer vroeg bij, maar dan heb je ook geweldige foto’s. Top Hans.

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s