De Nederlandse Molen – uitbreiding portfolio

Beste bezoeker

Zojuist heb ik mijn portfolio uitgebreid met ‘De Nederlandse Molen’. Na lang zoeken, wikken en wegen heb ik uit de vele honderden molen foto’s een selectie gekozen. Tja, want ik ben nu eenmaal een fervent liefhebber van de Nederlandse molen. Een icoon dat onlosmakelijk verbonden is met het Hollandse landschap en gelukkig nog steeds ons landschap siert.

portfolio-molens
Oude Doornse Molen | Almkerk | Altena | Noord Brabant

In de afgelopen jaren heb ik een aantal molens in Midden Nederland in mijn hart gesloten. Deze molens heb ik in alle mogelijke jaargetijden en onder alle weersomstandigheden gefotografeerd. Meestentijds tijdens het blauwe uurtje en de daarop volgende zonsopkomst. Hoe vaak ik dezelfde molen heb gefotografeerd weet ik niet. Het verveelt mij in ieder geval nog lang niet. Dat kan ook niet, want hoewel de molen zelf niet veel verandert, zijn decor verandert daarentegen voortdurend. Daarom kun je, althans ik, oneindig vaak dezelfde molen fotograferen.

Ik nodig je van harte uit om mijn pagina ‘De Nederlandse Molen’ te bezoeken en ben benieuwd of de foto’s jou aanspreken en je mogelijk inspireren. Laat het mij maar weten…..

2 reacties op “De Nederlandse Molen – uitbreiding portfolio

Jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s